Paparazzi på idrottsfesten 2006

 

En paparazzi dokumenterade NRGF:s årliga säsongsavslutningsfest som hölls i Hallaröds skola lördagen den 2/12. Klicka in här och bevittna festbilderna, för nu har NRGF äntligen kommit över dem!

 

Ordinarie festlokal, Svenstorps Bygdegård, var indisponibel p g a en vattenläcka. NRGF lär dock återkomma till Svenstorp under 2007. Lita på det! Huruvida Hallaröds skola är användbar igen är osäkert...

 

Festkommittén med Roger Hägneryd i spetsen bjöd som vanligt på god mat och trevligt arrangemang. Väldigt bra musik levererades från Bambi Parkosidis band. Vi som var där får be att tacka så mycket och ser redan nu fram emot nästa års fester.

 

NRGF:s egen fotbollsgala - Mårtengalan - avlöpte snabbt och elegant utan några större fadäser och likheter med TV4:s reklamavbrott och pinsamheter. Undertecknad hoppas i alla fall på att det åtminstone blev lite intressant att beskåda.

 

Mycket nöje med festbilderna nedan!

 

Pär Eliasson

2007-01-09
 
 
Show time!
 

 
Jonte, Karin och Mylena håller sig ganska lugna i festens inledning. Tar ni det lugnt ikväll? Ja, än så länge! :-)
 
 

 
Jonny och Jonny. Den yngre korthårige t v och den äldre med något längre, bakom damen i randigt. Och då menas längre hår och inget annat...
 
 

 
Är det Jonny den yngre, katter eller blommor Mini drömmer om mest om? Kanske spanar hon in blombuketterna som skall delas ut som priser senare.
 
 

 
Höörsmaffian har radat upp sig. Vad är det som är så kul med Höör när man kan bo i Norra Rörum? Om jag är knäpp bakom kameran!? Absolut! :-)
 
 

 
Vild and crazy snart? Ja!!! Vem vinner årets spelare? Vi!!!
 
 

 
Maria håller låda inför Hansmar och Staaf-bordet. Mylena och Mini ser till att ingen kan fly.
 
 

 
Prisutdelningen är igång. Managern håller i trådarna. Årets vinnande lag i gåsafotbollsturneringen: Stjärnorna & Djem. Mats med famnen full av priset i form av sju frysta kycklingar. I laget ingick: Mats Nilsson, Marcus Nilsson, Djem Nilsson, Tommy Nilsson, Patrik Magnusson, Tobias Magnusson och Daniel Hermansson.
 
 

 
Nostalgipriser delas här ut till några föredettingar. Marie Linderoth och Karin Persson fick pris för årets målskytt 1999 respektive 1998. På herrsidan gick dessa priser till Daniel Ragntoft och Ulf Jönsson.
 
 

 
Vinnaren av priset årets klantskalle, Andreas Svensson, som lyckades med konststycket att värma upp inför en A-lagsmatch utan shorts, endast iförd kalsonger och UTAN att upptäcka det. Här ser han dock ut att ha fått till det. Nu får alla se upp, för nästa år utser Andreas vinnaren av detta pris.
 
 

 
Hello ladies! Fem stycken vinnare av träningspris. Från vänster och plats fem: Maria Nilsson, Johanna Nilsson, Tanja Nilsson, Emma Staaf och Sarah Björk. En nöjd Micke Hansmar håller koll på sitt gäng. Peter Nyberg läser manus i bakgrunden och koncentrerar sig inför nästa pris att dela ut. Managern lugnar ner nerverna med ett glas svagdricka.
 
 

 
Peter lägger ut texten om vikten av att träna mycket. Så sant som det är sagt. Skall man komma någonstans i världen så finns det bara en väg. Hårt arbetet, oavsett vad det gäller.
 
 

 
Här har vi ett hårt arbetande gäng. Managern försöker stötta en ostadig (?) Tommy. Vinnare av träningspris, från vänster och delad plats fyra: Andreas Svensson, Djem Nilsson, Martin Ehnberg, Erik Larsson och Tommy Nilsson.
 
 

 
Micke på väg att dela ut pris till årets spelare. Hela församlingen är spänd. Vem blir det? De nominerade är: Sarah Björk, Johanna Nilsson, Karin Persson och Sanna Nyberg.
 
 

 
Självklart! Sarah Björk igen, på väg att ta grand slam. Nr 1 i träningspris och vinnare av priset årets spelare. Priset delades mellan Sarah och Sanna Nyberg. Sarah fick även priset 2004. Om fröken vinner pris för årets målskytt och årets NRGF:are så är det definitivt grand slam.
 
 

 
Två nöjda gentlemän, Tommy Nilsson och Marcus Nilsson. Delar på priset årets spelare. Här har vi en till som ligger bra till för att vinna rubbet, Tommy "The Sniper". Övriga nominerade var: Hans Johnsson, Johannes Landgren, Erik Larsson och Henri Von Eggers Patron.
 
 

 
Ehnberg, en av de största målskyttarna i klubben genom tiderna. Knep även i år priset årets målskytt trots massor av skador. I damlaget fick Sanna Nyberg motsvarande pris. Peter får spika upp två diplom imorgon hemma i villan.
 
 

 
Styrelsen i farten med att dela ut priset till årets NRGF:are. Efter en lång Roger Hägneryd-monolog så fick vi till slut veta att priset gick till Alf Eliasson för lång och trogen tjänst inom loppmarknadsindustrin i Norra Rörum. NRGF:s stödförening som driver loppmarknaden är den största sponsorn till NRGF. Är prisutdelningarna klar nu så att festen kan fortsätta?
 
 

 
Nix! Kvar att dela ut var ju blomsterbuketterna som Mini spanade så hett efter tidigare. Sorry, Mini! Blomstret går till avgående coacherna Peter och Micke. Tack för denna tiden, välkomna tillbaka! Nu - LET'S PARTY!!!
 
 

 
Hallå där, hur står det till egentligen! Jämför detta fotot med fotot på samma personer tidigare. Nu är festen definitivt igång!
 
 

 
Tjörnarpsbrudarna Challe och Jojjo i djup analys. Är ämnet fotboll eller snubbar? Fotboll såklart! Eller hörde jag fel bakom kameran...
 
 

 
Här kan jag garantera att analysen handlar om fotboll. Kritikern Jonny recenserar gångna säsongen med kanon och kalkon. Petter och Jonte får stå tillsvars.
 
 

 
Tanja med full kontroll!? Vi närmar oss småtimmarna. Tyvärr, tog batteriet sedan slut i kameran. Festens fortsättning gick därför inte att dokumentera. Tur var kanske det...