Ungdomsfotboll och idrottsverksamhet

 

Ungdomsfotboll för flickor och pojkar 6-10 år har startar igen i vecka 45 efter en periods uppehåll. Nu i Norra Rörums idrottshall. Under våren och sommaren tränades grupperna av Roger Hägneryd och de assisterande ledarna Daniel Hermansson och Viktor Hägneryd på Norra Rörums idrottsplats. NRGF:s idrott- och ungdomsektion satsar nu vidare på att åter etablera en stabil ungdomsfotboll och fortsätta med övrig idrottsverksamhet i Norra Rörum.

 

Idrott- och ungdomsektionens verksamhet:

 

Lek med boll och redskap 0-6 år

Lek med boll och redskap, under ledning av Anna Mårtensson och assistent Elisabeth Andersson, rullar på sedan höststarten 10 september. Verksamheten bedrivs måndagar kl. 17.30-18.30 i Norra Rörums idrottshall. NRGF har satsat stort på denna verksamhet och kommer att fortsätta göra så. Gruppen har mycket duktiga ledare och är mycket populär samt växer stadigt i antal deltagare. Välkomna hit alla barn mellan 0 och 6 år!

 

Flickor 6-10 år

Nystart tisdagar kl. 17.30-18.30 i Norra Rörums idrottshall. NRGF:s tillfälliga ledare är Roger Hägneryd och Pär Eliasson. När verksamheten etablerat sig kommer permanenta ledare att utses. NRGF hoppas på växande deltagande och kommer att satsa stort på denna grupp. Välkomna hit alla flickor mellan 6-10 år!

 

Pojkar 6-10 år

Nystart onsdagar kl. 17.30-18.30 i Norra Rörums idrottshall. NRGF:s tillfälliga ledare är Roger Hägneryd och Pär Eliasson. När verksamheten etablerat sig kommer permanenta ledare att utses. NRGF hoppas på växande deltagande och kommer att satsa stort på denna grupp. Välkomna hit alla pojkar mellan 6-10 år!

 

Ungdomsdomare (ungdomsmatcher 9-14 år)

NRGF vill ha egna utbildade ungdomsdomare i sin organisation. Dessa är för närvarande Jonas Andersson och Göran Magnusson. Med växande verksamhet kommer fler egna ungdomsdomare att utbildas. Som ungdomsdomare kan man även ta domaruppdrag hos andra föreningar. Om du är 15 år eller äldre och tycker det låter intressant att bli ungdomsdomare? Kontakta då sektionsledaren i idrott- och ungdomsektionen för mer information!

 

Idrott

Verksamheten är avsedd för alla ungdomar, juniorer och seniorer (6 år och äldre) och är för närvarande vilande men kan på kort varsel dra igång igen om någon är intresserad av annan idrottsverksamhet än fotboll. Exempel på sådan verksamhet som tidigare bedrivits inom NRGF är:

 

Badminton

Basketboll

Brännboll

Bordtennis

Boule

Friidrott

Golf

Handboll

Hockey-bockey

Innebandy

Ishockey

Landhockey

Längdskidåkning

Löpning

Tennis

Utförsåkning

Volleyboll

 

NRGF har för närvarande inga ledare till denna grupp men har för avsikt att starta upp verksamheten igen. Är du intresserad att vara ledare? Kontakta då sektionsledaren i idrott- och ungdomsektionen för mer information!

 

Gymnastik

Gymnastik för alla juniorer och seniorer (13 år och äldre), under ledning av Ingegerd Johnsson och assistent Doris Nilsson, rullar på sedan höststarten den 10 september. Verksamheten bedrivs måndagar och torsdagar kl. 19.00-20.00 i Norra Rörums idrottshall. Välkomna hit!

 

Sektionsledare

Roger Hägneryd 0413-55 04 22, 0733-44 91 02.

 

Pär Eliasson

2007-11-10